Tai tinkamiausia sklendė oro srauto reguliavimui ir matavimui apvalaus skerspjūvio vėdinimo sistemose. Reguliavimo sklendė „IRIS“ montuojama tiesiogiai į ortakį ir tvirtinama savisriegiais ar kniedėmis. Šios sklendės darbinė temperatūra nuo -10 iki +80° C (prie neigiamos temperatūros esant drėgnam oro srautui, sklendė gali užšalti. Bet tai jos nepažeidžia jei tuo metu nereguliuojama).

Reguliavimo sklendės „IRIS“  yra testuotos Belgijos statybos institute vadovaujantis NBN EN 1751:2014     ( „Pastatų vėdinimas- Oro galiniai įrenginiai – Aerodinaminis bandymas, slopintuvai ir vožtuvai „) standarto nuostatomis.

Reguliavimo sklendė „IRIS“ komplektuojama:

  • cinkuotas korpusas ir diafragminis vožtuvas;
  • plastikinis reguliatorius – veržlė su plastikine rankena;
  • matavimams atlikti abiejose vožtuvo šonuose įrengtos manometro pajungimo taškai;
  • sandarinimo žiedai;
  • informacinė kortelė (pritvirtinta prie sklendės) su montavimo instrukcija bei uždarymo/atidarymo padėčių nustatytų pagal slėgį grafiku.

Reguliavimo sklendžių „IRIS“ galimi dydžiai: nuo Ø100 iki Ø630. UAB „Leovira“ sandėliuojami dydžiai nuo Ø100 iki Ø315.

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies), kuriuos bet kada galite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie naudojamus slapukus galite rasti slapukų taisyklėse.