“Stipriausi Lietuvoje 2014” sertifikatu patvirtinta, kad UAB “Leovira” yra patikima, laiku vykdo ir yra didelė tikimybė, kad vykdys savo finansinius įsipareigojimus.

Per sunkmetį stipriai susvyravęs pasitikėjimas verslo partneriais dėl patirtų nuostolių ir pastaruoju metu pablogėję verslininkų lūkesčiai skatina įmones atsargiau vertinti esamus ar potencialius partnerius. Šis sertifikatas sumažina verslo atstovų abejones mūsų įmone. UAB “Leovira” gali tiek esamiems, tiek potencialiems verslo partneriams ir klientams įrodyti, kad esame finansiškai patikima įmonė, tai yra galime laiku įvykdyti savo prisiimtus finansinius įsipareigojimus.

Svarbiausias vertinimo kriterijus suteikiant “Stipriausi Lietuvoje 2014” sertifikatą – aukštas mokumo reitingas, kuris parodo mažą prognozuojamą statistinę tikimybę nevykdyti įsipareigojimų 90 ir daugiau dienų per ateinančius 12 mėnesių.

Sertifikatą suteikė UAB “Creditinfo Lietuva”.

UAB “Leovira” kolektyvas

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies), kuriuos bet kada galite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie naudojamus slapukus galite rasti cookie policy.