2019 m. rugsėjo 20-22 d. “Siemens” arenoje UAB Leovira dalyvavo 9-ojoje „SUPERNAMAI” parodoje, kurios tematika – šildymas, vėdinimas, oro kondicionavimas, santechnika, būsto įrengimas, apdaila. Parodoje pristatėme savo gaminamus “Lesstro” vėdinimo įrenginius, naują “Standard” seriją, kuri pagrindinai skirta individualių namų rekuperacijai.

Svečiai, apsilankę mūsų stende, buvo maloniai nustebinti ne tik dovanomis, tačiau ir aptarta jiems aktualia informacija apie vėdinimo įrenginius, galėjo gyvai stebėti jų veikimo subtilybes. Taip pat buvo suteikta vertingų techninių patarimų bendraujant ne su pardavėjais, o tiesiogiai su žmonėmis, kurie ir dalyvauja įrenginių projektavime bei gamyboje.

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies), kuriuos bet kada galite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie naudojamus slapukus galite rasti cookie policy.